Obiective

Obiectivul general al proiectului consta in promovarea unei ocupari sustenabile si de calitate a fortei de munca din regiunile Nord Est, Centru si Sud Est prin oferirea in cadrul SME Academy catre 600 de intreprinzatori, manageri si angajati ai departamentelor de resurse umane de instrumente, metode, practici etc standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Obiectiv 1

Dezvoltarea competentelor antreprenoriale, manageriale si de inovare pentru 300 de antreprenori care-si gestioneaza propriile afaceri si pentru 200 de persoane implicate ale managementului strategic al IMM-urilor din regiunile Nord Est, Centru si Sud Est prin participarea la cursuri integrate de formare profesionala.

Obiectiv 2

Cresterea gradului de constientizare a angajatorilor care își desfășoară activitatea în sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC şi din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI, sau a angajatorilor care intentioneaza sa-si adapteze activitatea la aceste domenii/specializari inteligente privind importanța și necesitatea participării angajaților la programe de formare continuă.

Obiectiv 3

Dezvoltarea abilitatilor si competentelor pentru 100 de angajati din departamentele de resurse umane ale IMM-urilor in vederea imbunatatirii activitatii de management al resurselor umane la nivelul intreprinderilor.

Obiectiv 4

Sustinerea a cel putin 300 de IMM-uri in vederea elaborarii unei planificari strategice pe termen lung care sa permita anticiparea si adaptarea la evolutiile specifice mediului economic actual, caracterizat de un dinamism accentuat - acestea vor avea un impact pozitiv asupra mediului de afaceri din regiunile Nord Est, Centru si Sud Est si asupra nivelului de trai al populatiei.

Obiectiv 5

Promovarea inovarii sociale prin: crearea de parteneriate la nivelul regiunilor Nord Est, Centru si Sud Est care vor implica stakeholderi relevanti pentru obiectivele proiectului: reprezentanti ai mediului de afaceri, reprezentanti ai autoritatilor publice locale din regiune, reprezentanti ai agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca, reprezentanti ai mediului academic, prin implicarea activa a mai multor antreprenori de succes care vor constitui reteaua Ambasadorilor SME Academy in cadrul activitatilor proiectului (in special in cadrul SME Bootcamp) si prin derularea unor programe pilot inovative de invatare experimentala prin sport pentru antreprenori si manageri.

Contact

Bucureşti, Sector 1 - Piaţa Walter Mărăcineanu, Numărul 1-3, Intrarea 1, Etaj 1

Cod postal: 010155

021.312.68.93

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Fondul Social European
Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, obiectivul specific 3.8. "Creșterea numărului de angajați care beneficiază de instrumente, metode, practici etc standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI". Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României