Eveniment de
informare – Galati

09 Iulie 2018

Deschidem seria de evenimente din cadrul proiectului SME Academy cu evenimentul din data de 9 iulie 2018 desfasurat la Galati. In cadrul acestui eveniment au fost prezentate beneficiile invatarii continue, a fost prezentat noul concept al CNIPMMR – Academia IMM, precum si activitatile ce se vor desfasura in cadul acesteia.

“Lansăm în regiunea Sud-Est, Academia de IMM, o inițiativă care vizează formarea continuă a antreprenorilor prin metode inovative și creative. Alegerea acestei regiuni nu este una întâmplãtoare, ea realizându-se ca urmare a unei analize a CNIPMMR cu privire la nevoile antreprenorilor si a managerilor.

Vom organiza o serie de cursuri de antreprenoriat, managementul inovării, planificare strategicã, educație financiară și managementul resurselor umane si vom oferi servicii de business coaching și experiența unui program inovativ de învățare prin sport.

Pentru a avea succes în ceea ce ne propunem, este foarte important ca organizatia noastra sã dezvolte parteneriate solide cu organismele publice sau private, care pot aduce valoare adaugata antreprenoriatului.

Astfel, sunt alaturi de noi astazi reprezentanti ai ITM, AJOFM sau Consiliul Judetean Galati.”, a precizat Florin Jianu, presedinte CNIPMMR.

Contact

Bucureşti, Sector 1 - Piaţa Walter Mărăcineanu, Numărul 1-3, Intrarea 1, Etaj 1

Cod postal: 010155

021.312.68.93

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Fondul Social European
Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, obiectivul specific 3.8. "Creșterea numărului de angajați care beneficiază de instrumente, metode, practici etc standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI". Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României